search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:58
MENU CLOSE

Ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε για… 50 χρόνια!

02.11.2014 13:50
Ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε για… 50 χρόνια! - Media

Σε ό,τι πλησιέστερο υπάρχει στα ποδοσφαιρικά ισόβια καταδικάστηκε ένας παίκτης στην Ελβετία!

Σε ό,τι πλησιέστερο υπάρχει στα ποδοσφαιρικά ισόβια καταδικάστηκε ένας παίκτης στην Ελβετία! Ο Ρικάρντο Φερέιρα σούταρε την μπάλα στο πρόσωπο του διαιτητή και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μέχρι το… 2064!
 
Συγκεκριμένα, σε παιχνίδι της τέταρτης κατηγορίας ανάμεσα στην Portugal Futebol Clube και τη SC Worb κι αφότου ο διαιτητής είχε σφυρίξει τη λήξη, ο Ρικάρντο Φερέιρα διαμαρτυρήθηκε… σουτάροντας την μπάλα στο πρόσωπό του και μπουγελώνοντάς τον με νερό.
 
Κάτι που δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την πειθαρχική επιτροπή της κατηγορίας, η οποία λαμβάνοντας πιθανότατα υπόψη της τον πρότερο… ανέντιμο βίο του (όπου συμπεριλαμβάνεται ποινή 45 αγωνιστικών για επίθεση σε αντίπαλους παίκτες) τον απέβαλε για τα επόμενα 50 χρόνια!
 
Έτσι, ο Φερέιρα είτε θα πρέπει να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, είτε θα πρέπει ν’ αρχίσει ατομικές προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος στις 5 Ιουνίου 2064, όταν και (σε ηλικία 78 ετών) θα 'χει ξανά δικαίωμα ν’ αγωνιστεί!
 
 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:57