search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:22
MENU CLOSE

Οι κάμερες δεν κατέγραψαν κανένα χαστούκι – Τι λέει η ΣΤΑΣΥ για την καταγγελία

05.11.2014 12:53
Κλειστοί την Παρασκευή το μεσημέρι σταθμοί του μετρό  - Media

Η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ σχετικά με την καταγγελία άνεργης γυναίκας ότι βιαιοπράγησε ελεγκτής εναντίον της.

Η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ σχετικά με την καταγγελία άνεργης γυναίκας ότι βιαιοπράγησε ελεγκτής εναντίον της.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» ελέγχθηκαν τα πλάνα και από τις 6 κάμερες και από το υλικό δεν προκύπτει κανένα χαστούκι σε βάρος της άνεργης κοπέλας, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας. 
 
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει:
 
«Αναφορικά με την καταγγελία- περιστατικό στο οποίο αναφέρεται με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η κυρία Σμάρω Κοκκόση θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:
Η ΣΤΑΣΥ ΑΕ μετά τον έλεγχο που διενήργησε διαπίστωσε ότι η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Η καταγγέλουσα αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της για την επίδοση του προστίμου.
Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου η ομάδα ελέγχου ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας.
Η καταγγέλλουσα συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού "Ομόνοια" για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο.
Περαιτέρω η εταιρεία μας θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό κλπ) για τον έλεγχο της υπόθεσης».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:21