search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:00
MENU CLOSE

Τα καινούργια «όνειρα» της Χαρούλας

06.11.2014 19:17
Τα καινούργια «όνειρα» της Χαρούλας - Media

Νέος δίσκος για τη Χαρούλα. Η παρουσίαση του  άλμπουμ της Αλεξίου, με τίτλο «Τα όνειρα γίνονται πάλι», το οποίο κυκλοφόρησε από τη Heaven, παρουσιάστηκε χτες βράδυ στο «Γκαζάρτε». 

Νέος δίσκος για τη Χαρούλα. Η παρουσίαση του  άλμπουμ της Αλεξίου, με τίτλο «Τα όνειρα γίνονται πάλι», το οποίο κυκλοφόρησε από τη Heaven, παρουσιάστηκε χτες βράδυ στο «Γκαζάρτε». Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεργάστηκε στη δουλειά αυτή με το Νίκο Μωραΐτη (υπογράφει τους στίχους και την επιμέλεια παραγωγής), τους συνθέτες Rous, Στάθη Δρογώση, Βασίλη Γαβριηλίδη, Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον διευθυντή παραγωγής Γιώργο Κυβέλλο. 
 
Η Χαρούλα μίλησε για την ηχογράφηση της στο στούντιο στην Πάρο και την παράλληλη δουλειά που γινόταν στην Αθήνα. «Δεν είναι εύκολο να δοκιμάζεσαι ακόμα μετά από 45 χρόνια καριέρας, φαίνεται όμως ότι υπάρχει κάτι πολύ δυνατό μέσα μου που δεν μ’ αφήνει ήσυχη και μου λέει να προσπαθήσω κι άλλο» είπε χαρακτηριστικά. 
 
Μουσικός επίλογος: η Χάρις Αλεξίου πλαισιωμένη από τους συνθέτες Rous (κιθάρα), Στάθη Δρογώση (πιάνο), Ανδριάνα Μπάμπαλη (γιουκαλίλι)  παρουσίασαν live κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ, με τη συμμετοχή του Σωτήρη Λεμονίδη στο πιάνο και του Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:59