search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:19
MENU CLOSE

Έξοδος στην… «Αγορά» – Νέα εφημερίδα από τον Ν. Χατζηνικολάου

07.11.2014 08:49
Έξοδος στην... «Αγορά» - Νέα εφημερίδα από τον Ν. Χατζηνικολάου - Media

Το νέο εκδοτικό εγχείρημα του Νίκου Χατζηνικολάου, η πολιτικο-οικονομική εφημερίδα «Αγορά», θα κρεμαστεί στα περίπτερα αύριο Σάββατο με όλα τα νέα της πολιτικής και της οικονομικής επικαιρότητας. 

Μπαίνει στην αγορά του σαββατιάτικου Τύπου ο Νίκος Χατζηνικολάου αύριο Σάββατο 8 Νοεμβρίου. Το νέο του εκδοτικό εγχείρημα, η πολιτικο-οικονομική εφημερίδα «Αγορά», θα κρεμαστεί στα περίπτερα με όλα τα νέα της πολιτικής και της οικονομικής επικαιρότητας και με την υποστήριξη μιας ισχυρής ομάδας αρθρογράφων και έμπειρων δημοσιογράφων.
 
Στην «Αγορά» θα συμμετέχουν αρθρογραφώντας ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Νίκος Παπανδρέου και ο Στέλιος Κούλογλου. Επικεφαλής του πολιτικού θα είναι ο Γιάννης Τριάντης, τη διεύθυνση έκδοσης θα έχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, διευθυντής σύνταξης θα είναι ο Κωνσταντίνος Ρομποτής, ενώ επικεφαλής του ελεύθερου ρεπορτάζ θα είναι ο Μάνος Νιφλής.
 
Μέσα από τον Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε ότι η έννοια του ονόματος της νέας εφημερίδας είναι διπλή καθώς συμβολίζει από τη μια τα οικονομικά και από την άλλη την αγορά με την έννοια που της έδιναν οι αρχαίοι Έλληνες. «Πρόκειται για μια εφημερίδα – οδηγό επιβίωσης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.
 
Παράλληλα με τις τελευταίες ετοιμασίες για την έκδοση του φύλλου «τρέχει» και η διαφημιστική καμπάνια της «Αγοράς» με αρκετή δόση (πολιτικού) χιούμορ. Επτά βίντεο, όλα από ομιλίες των πολιτικών αρχηγών (Σαμαράς, Τσίπρας, Βενιζέλος, Καμμένος, Κουβέλης, Κουτσούμπας και Θεοδωράκης), τα οποία συγκλίνουν σε ένα κοινό μήνυμα: «Μήπως η πολιτική μιλάει άλλη γλώσσα από τη δική σου;». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01