search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:48
MENU CLOSE

Βαυαρία: Κρατική επιχορήγηση σε site με πορνό

13.11.2014 18:21
Βαυαρία: Κρατική επιχορήγηση σε site με πορνό - Media

Με πενταψήφιο ποσό επιχορηγήθηκε μια διαδικτυακή σελίδα με πορνογραφικό υλικό στην Βαυαρία, σύμφωνα με τις βαυαρικές αρχές. 

 
Με πενταψήφιο ποσό επιχορηγήθηκε μια διαδικτυακή σελίδα με πορνογραφικό υλικό στην Βαυαρία, σύμφωνα με τις βαυαρικές αρχές. Τα κεφάλαια προορίζονταν για νεοσύστατες επιχειρήσεις, αλλά κατέληξαν στον «ροζ» ιστότοπο.
 
Η Bayern Innovativ ήταν η υπεύθυνη εταιρεία διανομής της κρατικής βοήθειας και ενέκρινε την επιχορήγηση στο site, εφόσον η αγοραπωλησία ταινιών πορνό από τον συγκεκριμένο ιστότοπο ήταν νόμιμη.
 
Η κυβέρνηση της Βαυαρίας επεσήμανε ότι δεν μπορούσε να επέμβει στις αποφάσεις της εταιρείας διανομής σχετικά με τους δικαιούχους των επιχορηγήσεων.
 
Η βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ανέτε Καρλ, αντέδρασε: «Τα προγράμματα επιχορηγήσεων έχουν ως στόχο να προωθούν την επιχειρηματικότητα, όχι το πορνό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01