search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:32
MENU CLOSE

Δύο προσαγωγές για την απαγωγή της 27χρονης

16.11.2014 10:13
Δύο προσαγωγές για την απαγωγή της 27χρονης - Media

Σε δύο προσαγωγές προχώρησαν το πρωί της Κυριακής, άνδρες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

 
Σε δύο προσαγωγές προχώρησαν το πρωί της Κυριακής, άνδρες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης ανιψιά του, ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το protothema.gr, νωρίς το πρωί της Κυριακής δύο Έλληνες, ένας 53χρονος και ένας 48χρονος, προσήχθησαν στην Ασφάλεια καθώς φέρονται να έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απαγωγή της 27χρονης. Η απαγωγή σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου, στις 22.00, έξω από το σπίτι της 27χρονης στην Κυψέλη.

Ωστόσο, η κοπέλα θα κληθεί να ακούσει τις φωνές των δύο αντρών για να διαπιστώσει εάν αυτοί σχετίζονται με τους απαγωγείς της.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr αργά χθες το απόγευμα ίχνη DNA των δραστών της απαγωγής της φοιτήτριας εντόπισαν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, γεγονός που θα βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Το DNA, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, εντοπίστηκε σε δύο σημεία, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησαν οι δράστες για τον πατέρα της κοπέλας στο παρμπρίζ ενός φορτηγού στη Νέα Ιωνία και στα ρούχα της κοπέλας.

Το δεύτερο DNA, στα ρούχα της απαχθείσας, φέρεται ότι είναι του οδηγού του αυτοκινήτου που την μετέφερε κοντά στο σπίτι της, με τον οποίο ήλθε σε επαφή όταν άρχισε η διαδικασία της απελευθέρωσής της.
 
Παράλληλα με αυτά τα ευρήματα, οι αστυνομικοί αναμένουν και τα αποτελέσματα από την έρευνα των τηλεφωνικών κλήσεων των απαγωγέων, ώστε να προσθέσουν ένα ακόμη κομάτι στο πάζλ για την εξιχνίαση της απαγωγής της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καυμενάκη.
 
 
Πηγές: protothema.gr / ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46