search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:19
MENU CLOSE

Δύο νεαροί οι δολοφόνοι της 85χρονης στο Π. Φάληρο

19.11.2014 09:13
Δύο νεαροί οι δολοφόνοι της 85χρονης στο Π. Φάληρο - Media

Δύο νεαροί είναι οι δράστες της δολοφονίας της 85χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας το κίνητρο των δραστών της δολοφονίας, ήταν η ληστεία.

 
Δύο νεαροί είναι οι δράστες της δολοφονίας της 85χρονης στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας το κίνητρο των δραστών της δολοφονίας, ήταν η ληστεία.
 
Η 85χρονη βρέθηκε δολοφονημένη, μεσημβρινές ώρες της 6-11-2014, εντός του διαμερίσματος που διέμενε στο Παλαιό Φάληρο. Το θύμα βρέθηκε φιμωμένο και έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του.
Δράστες σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας είναι δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 21 και 17 ετών.
 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες πρωινές ώρες της 6-11-2014, εισήλθαν εντός του διαμερίσματος της 85χρονης, την  ακινητοποίησαν και την χτύπησαν επανειλημμένα προκειμένου να τους παραδώσει τα χρήματα που είχε. Τελικά αφαίρεσαν το ποσό των 400 ευρώ και αποχώρησαν.
 
Ο 21χρονος είχε συλληφθεί βραδινές ώρες της 12-11-2014, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε κλοπές και ληστείες κατ’ εξακολούθηση, στην οποία συμμετείχε και ο 17χρονος συνεργός του στην ανθρωποκτονία. Όπως διαπιστώθηκε η παραπάνω σπείρα είχε διαπράξει δύο  ληστείες και εννέα διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:19