search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:58
MENU CLOSE

Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ

30.11.2014 17:20
Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ - Media

Τρία 24ωρα πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τον Πανθρακικό στην Τούμπα και διατήρησε τη διαφορά του +2 που έχει από τους «ερυθρόλευκους» στη μάχη του τίτλου.

 
Τρία 24ωρα πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τον Πανθρακικό στην Τούμπα και διατήρησε τη διαφορά του +2 που έχει από τους «ερυθρόλευκους» στη μάχη του τίτλου.
 
Ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν έπεισε με την εμφάνισή του, ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι αγωνίστηκε χωρίς τέσσερα βασικά του στελέχη (Αθανασιάδης, Μακ, Τζιόλης και Ρατς) και σαφώς την ερχόμενη Τετάρτη θα παρουσιαστεί πιο ενισχυμένος. Εάν εξαιρέσει κανείς το πρώτο 15λεπτο, στο υπόλοιπο διάστημα του ματς οι γηπεδούχοι ήταν υποτονικοί και χωρίς σωστή ανάπτυξη, παρ' όλα αυτά, όμως, πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Ο ΠΑΟΚ πίεσε από τα πρώτα λεπτά για να πετύχει το γρήγορο γκολ και δικαιώθηκε μόλις στο 7΄ με το πλασέ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη.
 
Συνέχισε να κυριαρχεί ο «δικέφαλος» του Βορρά και στάθηκε άτυχος στο 13΄ με την κεφαλιά του Δημήτρη Παπαδόπουλου να σταματάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ του Πανθρακικού.
 
Μετά το 20ό λεπτό η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έριξε αδικαιολόγητα το ρυθμό της, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Ρόκα να βγαίνουν με αξιώσεις στην αντεπίθεση.
 
Σε μία από αυτές, στο 32΄, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν με το δυνατό σουτ του Ντιγκινί μέσα από την περιοχή (1-1), με το αποτέλεσμα αυτό να μην αλλάζει στα υπόλοιπα λεπτά που απέμε ναν για τη λήξη του πρώτου μέρους.
 
Το δεύτερο μέρος στην Τούμπα ήταν συγκλονιστικό. Κι αυτό διότι ο Πανθρακικός κατάφερε στο 55΄ να πάρει…κεφάλι στο σκορ με το δυνατό σουτ του Τσουμάνη (1-2), «παγώνοντας» τους οπαδούς στις εξέδρες. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 62΄ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου έγινε το 2-2 και τρία λεπτά με το απευθείας φάουλ του Περέιρα ο «δικέφαλος» προηγήθηκε και πάλι (3-2).
 
Πηγή: Naftemporiki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01