search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:37
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου

03.12.2014 22:00
oldphotosprotoselido_4.12.141417633920.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Από το αυτί και στον δάσκαλο» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τα δύο μνημόνια σε συσκευασία ενός και την σκληρή προληπτική επιτήρηση που τίθενται στο τραπέζι.

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Από το αυτί και στον δάσκαλο» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τα δύο μνημόνια σε συσκευασία ενός και την σκληρή προληπτική επιτήρηση που τίθενται στο τραπέζι.
 
ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ: Ο Σαμαράς μέσω Μπαλτάκου απλώνει… Ρίζες στην «άλλη» Δεξιά και την Ακροδεξιά. Ξανά στο προσκήνιο ο κολλητός του πρωθυπουργού.
 
ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: Επίδειξη ισχύος από την Τουρκία σε Θράκη και Αιγαίο μέσω… Αθήνας. Στήνουν Υπουργικό Συμβούλιο στη Θράκη.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Γερμανική επέλαση σε τουρισμό, μεταφορές, ενεργεία και… «στα πάντα όλα». Βάζουν χέρι και στην Κύπρο.  
 
ΕΕ – ΚΑΝΑΔΑΣ: Εκποίηση της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και κυριαρχικών δικαιωμάτων, μέσα από δήθεν οικονομική συμφωνία.
 
Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»
«Πολλά ντεσιμπέλ, καθόλου επαφή»! / Το χρυσό «Φύλλο» του Βασιλικού / Καμύ – Σαρτρ: Βρέθηκε … φιλική επιστολή / «Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον / Γυναίκες στα όρια της ύπαρξης
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01