search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:30
MENU CLOSE

Τρομακτικό – Κούνιες συγκρούονται στα 60 μέτρα ύψος! (Video + Photos)

07.12.2014 13:07
Τρομακτικό - Κούνιες συγκρούονται στα 60 μέτρα ύψος! (Video + Photos) - Media

Την τρομακτική στιγμή, όταν κούνιες συγκρούονται μεταξύ τους, στο μηχάνημα Sky Swing του λούνα παρκ Cardiff's Winter Wonderland στην Ουαλία, βιντεοσκόπησαν επισκέπτες του πάρκου.

 
Την τρομακτική στιγμή, όταν κούνιες, στις οποίες επέβαιναν άνθρωποι, συγκρούονται μεταξύ τους – στο μηχάνημα Sky Swing του λούνα παρκ Cardiff's Winter Wonderland στην Ουαλία – βιντεοσκόπησαν επισκέπτες του πάρκου.


 

Οι κούνιες ανυψώθηκαν σε ύψος 60 μέτρων και περιστρέφονταν, όταν ένα δυνατό ρεύμα αέρα άλλαξε την ευθύγραμμη πορεία τους. Κάποιες απ’ τις κούνιες άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους λόγω του ανέμου και οι χειριστές του μηχανήματος σταμάτησαν την περιστροφή τους. Παρόλα αυτά εκείνες συνέχισαν να συγκρούονται, προκαλώντας τρόμο στους παρευρισκόμενους αλλά και στους επιβαίνοντες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01