search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:15
MENU CLOSE

Τον έσωσε από φλεγόμενο κτίριο ο… Άγιος Βασίλης!

23.12.2014 13:47
Τον έσωσε από φλεγόμενο κτίριο ο… Άγιος Βασίλης! - Media

Νωρίτερα ήρθε ο Άγιος Βασίλης για έναν 20χρονο άνδρα στην Αυστραλία, καθώς τον έβγαλε έξω από το σπίτι του, που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ αυτός ήταν παγιδευμένος μέσα.

Νωρίτερα ήρθε ο Άγιος Βασίλης για έναν 20χρονο άνδρα στην Αυστραλία, καθώς τον έβγαλε έξω από το σπίτι του, που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ αυτός ήταν παγιδευμένος μέσα.
 
Συγκεκριμένα, μία ομάδα πυροσβεστών μοίραζε γλυκά στα παιδιά του Ράδερφορντ, προαστίου της πόλης Μέιτλαντ, στη Νέα Νότια Ουαλία, ενώ ένας από αυτούς είχε ντυθεί Άγιος Βασίλης, με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν.
 
Όπως αναφέρει η Telegraph, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους σε μία γειτονιά, οι πυροσβέστες αντιλήφθηκαν ότι είχε ξεσπάσει φωτιά σε κάποιο σπίτι και έσπευσαν να βοηθήσουν.
 
Οι πυροσβέστες εντόπισαν στο σπίτι που είχε τυλιχτεί στις φλόγες έναν 20χρονο άνδρα, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του, με τον πυροσβέστη Νικ Κάρεϊ να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες φορώντας τη στολή του Άγιου Βασίλη.
 
Η έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστών έσωσε τον νεαρό άνδρα, ο οποίος πλέον αναρρώνει σε νοσοκομείο της περιοχής, έχοντας λάβει νωρίτερα το δώρο του από τον Άγιο Βασίλη…
 
 
Πηγή: naftemporiki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:12