search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:46
MENU CLOSE

Παρακολουθήστε Live τη συνέντευξη Σαμαρά

27.12.2014 11:41
Παρακολουθήστε Live τη συνέντευξη Σαμαρά  - Media

Η νέα δημόσια τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά πριν την τρίτη και τελευταία ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας γίνεται μέσω της ΝΕΡΙΤ. Παρακολουθήστε live την συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά. 

Η νέα δημόσια τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά πριν την τρίτη και τελευταία ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας γίνεται μέσω της ΝΕΡΙΤ.
 

Σαμαράς: Θα κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος
 
 «Ο λαός δεν θέλει εκλογές, η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές, κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ και της οποίας απόσπασμα μεταδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση.
 
«Έκανα και κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος. Φτύσαμε αίμα για να για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια» τόνισε, θέτοντας τους βουλευτές προ των ευθυνών τους.
 
«Η ευθύνη των εκλογών θα βαρύνει εκείνους που δεν θα εκλέξουν Πρόεδρο, το παρών θα έχει επάνω το ονοματεπώνυμο των βουλευτών» είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για «ανόητα νταηλίκια».
 
«Το πρόβλημα είναι η πολιτική αβεβαιότητα» επεσήμανε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι «δεν το αντέχει η χώρα» για αυτό και «κάνω πάλι έκκληση στους βουλευτές όλων των κομμάτων». «Αν εκλέξουμε πρόεδρο θα έχουμε σπρώξει τη χώρα έξω από τη κρίση» είπε ο Αντώνης Σαμαράς και κατέληξε πως «το “παρών” θα έχει το ονοματεπώνυμό τους και κυρίως η ιστορία».
 
Ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει την πρότασή για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, για διαπραγμάτευση για το χρέος, για διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος με πρόσωπα που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και για διεξαγωγή εκλογών στο τέλος του 2015.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01