search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Η προσγείωση του C-130 στην Ελευσίνα και η υποδοχή των 43 διασωθέντων από το Norman Atlantic (Video)

30.12.2014 10:56
Η προσγείωση του C-130 στην Ελευσίνα και η υποδοχή των 43 διασωθέντων από το Norman Atlantic (Video) - Media

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας όταν έφτασε το C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε από το Λέτσε και το Μπάρι της Ιταλίας 43 διασωθέντες από τον εφιάλτη του «Norman Atlantic».

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας όταν έφτασε το C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε από το Λέτσε και το Μπάρι της Ιταλίας 43 διασωθέντες (40 Έλληνες και τρεις αλλοδαπούς) από τον εφιάλτη του «Norman Atlantic».
 
Οι διασωθέντες ευχαρίστησαν τον παριστάμενο στην υποδοχή αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά, για τις προσπάθειες που κατέβαλε η Πολεμική Αεροπορία για την ασφαλή διάσωσή τους, ωστόσο δεν έκρυψαν και την αγανάκτησή τους για τη μη συνεργασία των Ιταλών μελών του πληρώματος με τους Έλληνες, αλλά και τη γενικότερη στάση τους απέναντι στους επιβάτες.
 
Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και αρκετοί συγγενείς επιβαινόντων του πλοίου που προσπαθούσαν να μάθουν κάποιο νέο για τους δικούς τους ανθρώπους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21