search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:08
MENU CLOSE

Ελεύθεροι οι όμηροι στο παντοπωλείο – Νεκρός ο τρομοκράτης (LIVE)

09.01.2015 13:41
Ελεύθεροι οι όμηροι στο παντοπωλείο - Νεκρός ο τρομοκράτης (LIVE) - Media

Πολλοί όμηροι απελευθερώθηκαν στο εβραϊκό σουπερμάρκετ στο ανατολικό Παρίσι, όπου κρατούνταν όμηροι από έναν ένοπλο, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

  
Πολλοί όμηροι απελευθερώθηκαν στο εβραϊκό σουπερμάρκετ στο ανατολικό Παρίσι, όπου κρατούνταν όμηροι από έναν ένοπλο, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με πηγές, ο τρομοκράτης είναι νεκρός.
 
Νωρίτερα είχαν υπάρξει πληροφορίες και για 2 νεκρούς, οι οποίες όμως διαψεύστηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας.

Δείτε Live από το σημείο


 

Οι αστυνομικές δυνάμεις διέταξαν τα καταστήματα της περιοχής να παραμείνουν κλειστά και εκκενώνουν τα γειτονικά κτήρια.


 
Ο δράστης της επίθεσης αυτής πιστεύεται ότι είναι ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε μια αστυνομικό χθες Πέμπτη στην πόλη Μονρούζ και ο οποίος συνδέεται, σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στην υπόθεση, με τους δύο τζιχαντιστές που κατηγορούνται για το μακελειό στη σατιρική εφημερίδα Σαρλί Εμπντό.


 

Στο μεταξύ η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των φερόμενων ως δραστών στο περιστατικό με πυρά στη Μονρούζ, την ίδια μέρα με την σφαγή στην Charlie Hebdo, που στοίχησε τη ζωή σε μία αστυνομικό.

Τα πρόσωπα αυτά, «που ενδέχεται να είναι οπλισμένα και επικίνδυνα», είναι ο Αμεντί Κουλιμπαλί, 32 ετών, και η Χαγιάτ Μπουμεντιέν, 26 ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01