search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Π. Καμμένος προς νέους: κλειδώστε τους παππούδες σπίτια τους

12.01.2015 19:35
Στη Νίσυρο θα ψηφίσει ο Πάνος Καμμένος - Media

Με την προτροπή «κλειδώστε τους παππούδες σπίτια τους», προφανώς την ημέρα των εκλογών για να μην πάνε να ψηφίσουν, ο Π. Καμμένος κάλεσε τους νέους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Με την προτροπή «κλειδώστε τους παππούδες σπίτια τους», προφανώς την ημέρα των εκλογών για να μην πάνε να ψηφίσουν, ο Π. Καμμένος κάλεσε τους νέους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ώστε «να επέλθει κοινωνική δικαίωση».
 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα από την Τρίπολη σημείωσε: «Πρέπει οι νέοι να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και να ασχοληθούν με τα κοινά και να μην αφήσουν τη χώρα στα χέρια των 80χρονων».
 
Επιχειρηματολογώντας, ο Π. Καμμένος εξήγησε ότι κάνει την πρόταση αυτή, προκειμένου να επέλθει κοινωνική δικαιοσύνη και να πάρουν οι νέοι τα πράγματα στα χέρια τους, ενώ κατήγγειλε το γεγονός ότι περίπου 100.000 νέοι, ηλικίας 18 ετών, δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
 
Δείτε μετά το 4:42 από το arcadiaportal.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:02