search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:24
MENU CLOSE

AirAsia: Βρέθηκε και το δεύτερο μαύρο κουτί

13.01.2015 05:41
AirAsia: Βρέθηκε και το δεύτερο μαύρο κουτί - Media

Tο δεύτερο μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους της AirAsia εντόπισαν και ανέσυραν δύτες του Πολεμικού Ναυτικού της Ινδονησίας.

Tο δεύτερο μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους της AirAsia εντόπισαν και ανέσυραν δύτες του Πολεμικού Ναυτικού της Ινδονησίας.
 
Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό κανάλι Metro TV της Ινδονησίας επικαλούμενο δηλώσεις ενός αξιωματούχου του υπουργείου Μεταφορών, πρόκειται για τη συσκευή που περιέχει τον καταγραφέα των συνομιλιών στο θάλαμο διακυβέρνησης.
 
Το δεύτερο μαύρο κουτί βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε περίπου 24 ώρες νωρίτερα και ο καταγραφέας στοιχείων πτήσης. Το μαύρο κουτί με τον καταγραφέα των συνομιλιών στο θάλαμο διακυβέρνησης μεταφέρθηκε σε σκάφος Πολεμικού Ναυτικού της Ινδονήσιας και αναμένεται να σταλεί στην πρωτεύουσα, Τζακάρτα, για ανάλυση.
 
Το αεροσκάφος Airbus Α320-200 της AirAsia εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 28 Δεκεμβρίου εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών και ενώ εκτελούσε δίωρη πτήση από την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ινδονησίας, Σουραμπάγια, προς τη Σιγκαπούρη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:24