search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:23
MENU CLOSE

Σήμερα η συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο twitter

14.01.2015 12:01
Ο Αλέξης Τσίπρας συζητά με τους πολίτες μέσω twitter (Live) - Media

Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 8 το βράδυ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο twitter.

Ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 8 το βράδυ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο twitter.
 
Λίγες ημέρες πριν από την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει ζωντανά μέσω εικόνας που θα μεταδίδεται από το avgi.gr, σε ερωτήματα που θα του απευθύνουν οι πολίτες στο twitter.
 
Για το σκοπό αυτό, η «Αυγή» προσκάλεσε 7 χρήστες του «πολιτικού twitter» οι οποίοι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απόψεων, προκειμένου να επιμεληθούν της όλης διαδικασίας. Ως συντακτική ομάδα θα επιλέγουν και θα ομαδοποιούν ζωντανά τα ερωτήματα, τα οποία και θα μεταφερθούν στο πάνελ.
 
H ομάδα αυτή αποτελείται από τους Γιάννη Μπογιόπουλο @yboyio (που έχει το ρόλο του συντονιστή της ομάδας), Φώτη Κόλλια @fotisk, Στράτο Σαφιολέα @stratosathens, Σώτο Μητρόγλου @sotomi, Γαλαξιάρχη @galaxyarchis, Jaquou Utopie @Jaquoutopie και Δολερό @doleross, ενώ τον συνολικό συντονισμό της εκδήλωσης έχουν οι Μιχάλης Παναγιωτάκης @talws, Ματθαίος Τσιμιτάκης @tsimitakis και Αποστόλης Καπαρουδάκης @O_Kanalarhis.
 
Το hashtag της συζήτησης θα ανακοινωθεί στις 6 το απόγευμα και θα αρχίσει η συγκέντρωση των ερωτήσεων που θα ταξινομούνται ανά κατηγορίες (πχ. οικονομικού ενδιαφέροντος, ερωτήσεις που αφορούν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής κτλ) και να επιλέγει τα χαρακτηριστικότερα tweets από την κάθε κατηγορία στα οποία θα καλείται να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας.
 
Τα ερωτήματα για λόγους τεχνικούς και πρακτικούς θα συγκεντρώνονται μέσω twitter και μόνο. Η συνέντευξη θα διαρκέσει μέχρι τις 9.15 μ.μ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:22