search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:59
MENU CLOSE

Εργαστήριο για την Δημιουργικότητα στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας

14.01.2015 15:21
Εργαστήριο για την Δημιουργικότητα στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας - Media

Ανοιχτό εργαστήριο για την Δημιουργικότητα διοργανώνεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέσω του προγράμματος MEDNETA που διευθύνει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Ανοιχτό εργαστήριο για την Δημιουργικότητα διοργανώνεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέσω του προγράμματος MEDNETA που διευθύνει το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
 
Το ραντεβού δίνεται στις 16 – 17 Ιανουαρίου, στο Καφενείο «Η Ωραία Ελλάς» (Μητροπόλεως 59, Αθήνα). Το Ανοιχτό Εργαστήριο έχει ως βασικούς στόχους την προώθηση των έργων και δραστηριοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων επαγγελμάτων τέχνης και τη γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό της σπουδαιότητας της παρουσίας τους στο αστικό περιβάλλον.
 
Ακόμη επιδιώκει:
 
– την ενίσχυση της δημιουργικής παραγωγής και τη διασύνδεσή της με τις τοπικές κοινωνίες των ιστορικών πόλεων προτείνοντας εναλλακτικές και καινοτόμες στρατηγικές για τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος.

– την προώθηση και προβολή των έργων και προϊόντων των επαγγελματιών τέχνης προς νέες αγορές.

– την ενίσχυση και προώθηση του έργου των νέων δημιουργών – ταλέντων.

– την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ επαγγελματιών δημιουργικών επαγγελμάτων τέχνης και την προώθηση της επικοινωνίας τους σε εθνικό και μεσογειακό επίπεδο, μέσω καινοτόμων μεθόδων δικτύωσης.
 
Δείτε εδώ το τελικό πρόγραμμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:59