search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:23
MENU CLOSE

Ο Αλέξης Τσίπρας συζητά με τους πολίτες μέσω twitter (Live)

14.01.2015 17:34
Ο Αλέξης Τσίπρας συζητά με τους πολίτες μέσω twitter (Live) - Media

Λίγες ημέρες πριν από την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας απαντά ζωντανά σε ερωτήματα που του απευθύνουν πολίτες στο twitter.

Λίγες ημέρες πριν από την πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας απαντά ζωντανά σε ερωτήματα που του απευθύνουν πολίτες στο twitter.

Δείτε live τη συζήτηση:
 

Της διαδικασίας επιμελούνται 7 χρήστες του «πολιτικού twitter» οι οποίοι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απόψεων. Ως συντακτική ομάδα θα επιλέγουν και θα ομαδοποιούν ζωντανά τα ερωτήματα, τα οποία και θα μεταφερθούν στο πάνελ.
 
H ομάδα αποτελείται από τους Γιάννη Μπογιόπουλο @yboyio (που έχει το ρόλο του συντονιστή της ομάδας), Φώτη Κόλλια @fotisk, Στράτο Σαφιολέα @stratosathens, Σώτο Μητρόγλου @sotomi, Γαλαξιάρχη @galaxyarchis, Jaquou Utopie @Jaquoutopie και Δολερό @doleross, ενώ τον συνολικό συντονισμό της εκδήλωσης έχουν οι Μιχάλης Παναγιωτάκης @talws, Ματθαίος Τσιμιτάκης @tsimitakis και Αποστόλης Καπαρουδάκης @O_Kanalarhis.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01