search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Η Σακίρα και ο Πικέ φωτογραφίζονται … για καλό σκοπό (photos)

20.01.2015 12:22
Η Σακίρα και ο Πικέ φωτογραφίζονται …  για καλό σκοπό (photos) - Media

Λίγο πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, η Σακίρα μαζί με τον σύζυγό της, Πικέ φωτογραφίζονται για να βοηθήσουν παιδιά που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας σε όλο τον κόσμο. 

Λίγο πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, η Σακίρα μαζί με τον σύζυγό της, Ζεράρ Πικέ φωτογραφίζονται για να βοηθήσουν παιδιά που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας σε όλο τον κόσμο.
 
Η Σακίρα, ο Πικέ αλλά και ο γιος τους, Μίλαν φωτογραφίζονται ευτυχισμένοι, προσκαλώντας όσους μπορούν και θέλουν να συμβάλλουν με διάφορες δωρεές στην πρωτοβουλία που διοργανώνουν για δεύτερη φορά μέσω της Unicef, με τίτλο «World Baby Shower».
 
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αγοράσουν ειδικά «δώρα» στην ιστοσελίδα www.worldbabyshower.org., όπως εμβόλια πολιομυελίτιδας, κουβέρτες, νερό αλλά και γεύματα για τα παιδιά που υποφέρουν με υποσιτισμό.


 
Στην φωτογράφηση, η Κολομβιανή τραγουδίστρια φορώντας ένα κολακευτικό ροζ φόρεμα μαζί με τον σύζυγό της και κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα ποζάρουν στον φακό, εξηγώντας την ιδέα πίσω από την εκστρατεία τους: «Περιμένοντας το δεύτερο παιδί μας θέλουμε να βοηθήσουμε και άλλα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε να συνεισφέρουμε σε μια μακροχρόνια λύση ώστε να πάρουν τα παιδιά αυτά που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας τα εφόδια που χρειάζονται για να επιβιώσουν». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01