search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:15
MENU CLOSE

Σαμαράς: Με τσαμπουκάδες δεν γίνεται ανάπτυξη (Video)

23.01.2015 08:48
Σαμαράς: Με τσαμπουκάδες δεν γίνεται ανάπτυξη (Video) - Media

«Είναι σημαντικό την ώρα που ανοίγει το πορτοφόλι, να μην κινδυνεύουμε εμείς να κρατάμε ομπρέλα, την ώρα που θα βρέχει χρήματα» είπε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΚΤ λέγοντας ότι «όσο η χώρα είναι στη διαδικασία αξιολόγησης, δεν παίρνει φράγκο, δεν παίρνει ευρώ».
 
«Είναι σημαντικό την ώρα που ανοίγει το πορτοφόλι, να μην κινδυνεύουμε εμείς να κρατάμε ομπρέλα, την ώρα που θα βρέχει χρήματα», ανέφερε επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε για την απόφαση Ντράγκι, χωρίς να έχει διαβάσει ότι θα πρέπει να έχει τελειώσει η αξιολόγηση.
 
Για τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: «Είμαι αισιόδοξος, γιατί ο Έλληνας θέλει την Ευρώπη, η αλλαγή αυτή θα γίνει τις τελευταίες τρεις ημέρες, έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα, το βλέπω, είναι ένας ολόκληρος κόσμος πάνω από 15% που δεν εκφράζεται. Αυτό που βλέπετε στις δημοσκοπήσεις θα αλλάξει».
 
Και συνέχισε: «Με τσαμπουκάδες δεν γίνεται ανάπτυξη. Χρειάζεται σοβαρότητα. Δεν πρέπει να λέμε για φούσκες. Ενοχοποιούν την επιχειρηματικότητα. Ο κόσμος δεν θέλει να χάσει αυτά που κέρδισε με τις θυσίες του. Χωρίς Ευρώπη είμαστε χαμένοι».

Όταν ρωτήθηκε για τον προεκλογικό φόβο, στον οποίο κατηγορείται ότι επένδυσε η Νέα Δημοκρατία, απάντησε:

«Όταν λέει κάποιος δεν πληρώνω χρέη και τόκους, ότι θα τυπώσω χρήμα, όταν λέει κάποιος καλύτερα η Cosco να πέσει στην θάλασσα, όταν τέτοιες χώρες σαν την Κίνα δίνουν θέσεις εργασίας και ελπίδες στον κόσμο, όταν λες ότι η Αστυνομία και το Λιμενικό θα είναι άοπλοι, ποιος δημιουργεί φόβο; Κανένας δεν ξέρει σήμερα τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο φόβος είναι η περιγραφή αυτού που αυτοί πιστεύουν».

 Ο πρωθυπουργός έκανε έκκληση στον κόσμο να πάει να ψηφίσει. «Πρώτα πρέπει να πάει ο κόσμος στην κάλπη να ψηφίσει. Το μήνυμα που έστειλα στους νοικοκύρηδες είναι ότι το πρώτο κόμμα έχει να κερδίσει από τον εκλογικό νόμο 50 έδρες. Αν κάποιος πάει και ψηφίσει για παράδειγμα το Ποτάμι που σημαίνει ότι είναι υπέρ της Ευρώπης δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ και αφαιρεί το δικαίωμα από τη ΝΔ να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις. Ετσι θα έχει υπουργό Εσωτερικών τον κ. Στρατούλη».

«Δεν ξοδεύτηκα στα παχιά λόγια, ο κόσμος πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01