search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:23
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης

04.02.2015 17:59
Παραιτήθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης - Media

«Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει κακό στην ομάδα. Και γι' αυτό πήρα αυτή την απόφαση», είπε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Αναστασιάδης στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ταπεινωτική ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ με 3-1. «Αν η διοίκηση πει πως πρέπει να φύγω, θα φύγω», συμπλήρωσε.

Την παραίτησή του μετά την ταπεινωτική ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ υπέβαλε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ενημέρωσε για την απόφασή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την ταπεινωτική ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ με 3-1.

«Αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς σουτ. Είναι ντροπή για όλους μας. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Είπα στους παίκτες από το ημίχρονο ότι δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που βλέπω και ότι θα θέσω στη διάθεσή της διοίκησης την παραίτησή μου. Τους το είπα και τώρα. Το είπα και στον κ. Αγγελίδη. Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει κακό στην ομάδα. Η απόφαση είναι της διοίκησης. Αν θέλει να παραμείνω ως το τέλος ή για όσο θέλει θα είμαι εδώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι' αυτό που είδα. Με αυτό που κάνω νομίζω ότι λύνω τα χέρια των ανθρώπων που είναι από πάνω. Δεν φεύγω, είμαι εδώ», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Μπορεί να φύγει κανένας άλλος εκτός από εμένα; Εγώ είπα στην αρχή ότι πάμε για πρωτάθλημα. Αυτή η κατάσταση είναι από τον Αστέρα. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω. Στην Ελλάδα είμαστε. Ένα ταρακούνημα χρειάζεται η ομάδα. Εγώ δεν πιστεύω ότι για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ με αυτά τα προβλήματα, χρειάζεται προπονητή. Δεν μου αρέσει αυτό που λέω για την ομάδα του ΟΦΗ, της δίνω συγχαρητήρια. Ίσως δεν μπόρεσα να πείσω. Δεν το καταλαβαίνετε; Ποιος φταίει γι' αυτό;».

Πλέον, απομένει αν θα αποδεχθεί την παραίτησή του η διοίκηση του "Δικεφάλου του Βορρά".

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01