search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Πήρε 1,5 εκατ. δολάρια γιατί τροχαίο ατύχημα την μετέτρεψε σε σεξομανή dominatrix! (Photos)

05.02.2015 15:44
Πήρε 1,5 εκατ. δολάρια γιατί τροχαίο ατύχημα την μετέτρεψε σε σεξομανή dominatrix! (Photos) - Media

Την χρηματική αποζημίωση των 1.5 εκατ. δολαρίων πήρε ύστερα από δικαστική απόφαση μια πρώην αριστούχος μαθήτρια, η οποία υπέστη εγκεφαλικές βλάβες σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε σεξομανή "αφέντρα''.

 
Την χρηματική αποζημίωση των 1.5 εκατ. δολαρίων πήρε ύστερα από δικαστική απόφαση μια πρώην αριστούχος μαθήτρια, η οποία υπέστη εγκεφαλικές βλάβες σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε σεξομανή "αφέντρα''.
 
Η Καναδή Αλίσα Αφονίνα φιλοδοξούσε να γίνει ηθοποιός ή σκηνοθέτης και ήταν η καλύτερη μαθήτρια στην τάξη της, πριν από τη συντριβή του αυτοκινήτου που συνέβη τον Αύγουστο του 2008.


 
Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο αδελφός της, η μητέρα της και η ίδια, οδηγούσε ο σύντροφος της μητέρας της, Πίτερ Τζάνσον.
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το όχημα γλίστρησε πάνω στο βρεγμένο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε ένα χαντάκι και να τραυματιστούν η Αλίσα και η μητέρα της.
 
Όταν επέστρεψε στο σχολείο, η Αλίσα έδειχνε να μην έχει έλεγχο των παρορμήσεών της, είχε ξεσπάσματα, έκανε ακατάλληλα σεξουαλικά σχόλια και διαπιστώθηκε πως δυσκολευόταν να κάνει εργασίες.


 
Στη συνέχεια, απομονώθηκε και παράτησε το σχολείο για να κάνει μαθήματα από το σπίτι. Όταν πήγε στο κολλέγιο, ξεκίνησε να εργάζεται ως «αφέντρα» χρησιμοποιώντας το όνομα «Σάσα Μιζάρε».


 
Κατά την διάρκεια της δίκης που έγινε τον Ιανουάριο, ο δικαστής Τζόελ Γκροβ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Τζάνσον οδηγούσε πολύ γρήγορα στον βρεγμένο δρόμο και ότι αυτό ήταν αμέλεια.
 
Ωστόσο, το δικαστήριο δεν επικεντρώθηκε στο αν οι εγκεφαλικές βλάβες της Αλίσα ήταν αποτέλεσμα της συντριβής του αυτοκινήτου, αλλά έδωσε έμφαση στο αν προκάλεσε τέτοια αλλαγή προσωπικότητας που κατέληξε να εργάζεται ως αφέντρα, ανίκανη να κάνει κάτι άλλο.


 
Το αποτέλεσμα ήταν η Αλίσα να αποζημιωθεί με 825.000 δολάρια για «μελλοντική απώλεια ικανότητας», 376.000 δολάρια για το κόστος της μελλοντικής της φροντίδας, 300.000 δολάρια για τον πόνο και την ταλαιπωρία της και 23.000 δολάρια για ειδικές ζημιές.
 
Επιπλέον, η μητέρα της Αλίσα αποζημιώθηκε με 943.000 δολάρια για την ήπια κρανιοεγκεφαλική κάκωση που υπέστη από το ατύχημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01