search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Οι πρώτες «κόντρες» της Ζωής (Video)

10.02.2015 12:22
Οι πρώτες «κόντρες» της Ζωής (Video) - Media

Τις πρώτες της… κόντρες ως Πρόεδρος της Βουλής είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τις πρώτες της… κόντρες ως Πρόεδρος της Βουλής είχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
 
Η πρώτη ένταση δημιουργήθηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε για τον χρόνο ομιλίας του Αλέκου Τριανταφυλλίδη.
 
Απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Νίκος Φίλης είπε: «θα πρέπει να είμαστε αρκετά αυστηροί και τυπικοί στο χρόνο ομιλίας των συναδέλφων».
 
«Το Προεδρείο το έχει υπόψη του» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να απαντήσει ο Νίκος Φίλης: «δεν το τηρείτε όμως…».
 
«Κύριε Φίλη λυπάμαι για την παρατήρησή σας. Είναι λίγο δύσκολο για το Προεδρείο να δέχεται αυτές τις παρατηρήσεις από ομιλητές που έχουν ήδη μιλήσει…», ήταν η απάντηση της Προέδρου της Βουλής.


 
Στο ίδιος μήκος κύματος με τον Νίκο Φίλη, και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης που επίσης διαμαρτυρήθηκε για την ανοχή του Προεδρείου σε ό,τι αφορά τον χρόνο ομιλίας των βουλευτών.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε:
 
 «Το πρώτο που έχω να σας πω είναι ότι αν συμμορφωνόμουν στις υποδείξεις σας δεν έπρεπε να σας δώσω τον λόγο. Το δεύτερο που θέλω να σας πω είναι ότι χθες, ενώ είχατε 12 λεπτά, μιλήσατε 16 και μου ζητάτε τον λόγο για δευτερολογία… και πιστεύω ότι πρέπει να λάβετε τον λόγο…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26