search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:28
MENU CLOSE

«Κιτρινόμαυροι καμικάζι» στον Πειραιά

11.02.2015 19:48
«Κιτρινόμαυροι καμικάζι» στον Πειραιά - Media

Μία ΑΕΚ «καμικάζι» κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και τον κόντραρε στα ίσια μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το τελικό αποτέλεσμα (1-1) να της δίνει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μία ΑΕΚ «καμικάζι» κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και τον κόντραρε στα ίσια μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το τελικό αποτέλεσμα (1-1) να της δίνει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
 
Οι… αλχημείες του Περέιρα στην ενδεκάδα «μπέρδεψαν» τους Πειραιώτες με αποτέλεσμα η παθιασμένη Ένωση να κερδίσει από την αρχή μέτρα στο γήπεδο και να απειλήσει πρώτη τα καρέ του Μέγιερι.
 
Μετά την..  προειδοποιητική βολή (δοκάρι μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μπαρμπόσα) ήρθε και το γκολ του Αραβίδη στο 14’ για να δείξει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν τελικά και τόσο φαβορί.
 
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πίεσαν στη συνέχεια αλλά η εξαιρετική αμυντική διάταξη των «κιτρινόμαυρων» δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν πολλές φάσεις στα καρέ του Ανέστη.
 
Η είσοδος των Μήτρογλου και Αφελάι με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου αναζωογόνησε την «ερυθρόλευκη» επίθεση που ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 48’ με τον Μιλιβόγεβιτς, μετά από κεφαλιά του Διαμαντάκου.
 
Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και την ΑΕΚ να προσπαθεί να γίνει απειλητική με αντεπιθέσεις και με το μυαλό εμφανώς στην άμυνα.
 
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-1 και τους οπαδούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» να αποδοκιμάζουν. Τώρα όλα θα κριθούν στην ρεβάνς στο ΟΑΚΑ σε τρεις εβδομάδες.
 
 
Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγκιερι, Σαλίνο, Μαζουακού, Σιόβας, Σαντάνα (46 Αφελάι), Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Φουστέρ (46΄Μήτρογλου), Φορτούνης, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος (65 Ντομίνγκες)

ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας (92' Σαρρής), Μπαρμπόσα  (72 Ρόβας), Μάνταλος, Αραβίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01