search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:38
MENU CLOSE

Γκλέτσος: Ο Τσίπρας πήρε την εξουσία λέγοντας ψέματα

13.02.2015 06:21
Γκλέτσος: Ο Τσίπρας πήρε την εξουσία λέγοντας ψέματα - Media

Στον Αλέξη Τσίπρα επιτέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, με ανακοίνωση, που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Τελείας. 

Σε ανακοίνωση του κόμματός του, της Τελείας ο Απόστολος Γκλέτσος κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως είναι ένας ακόμα πρωθυπουργός, που πήρε την εξουσία λέγοντας ψέματα στους Έλληνες.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Απόψε έπεσαν οι μάσκες. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας ακόμα πρωθυπουργός που λέγοντας ψέματα στους Έλληνες πείρε την εξουσία. Το μνημόνιο απλά άλλαξε όνομα και οι αγορές δεν χόρεψαν στο χορό του. Η σεισάχθεια δεν εφαρμόστηκε. Όλο το κακό έγινε για να ανέβει στην εξουσία.
 
Από τις Βρυξέλλες μας είπε απόψε ότι το έργο και η επιτυχία του θα είναι να δώσει ένα πιάτο  φαί σε αυτούς που πεινάνε. Φανταζόμαστε με τη βοήθεια της κ. Γιάννας Δασκαλάκη και του κ. Γλίξμπουργκ.
 
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας απέναντι στη μεγάλη διαφθορά που ακόμα καλά κρατεί. Θα συνεχίσουμε για την αλλαγή, για πραγματική διαπραγμάτευση με την Ευρώπη για την παραγωγή πλούτου για το λαό μας. Παραγωγή πραγματικού πλούτου με τους τρόπους που έχουμε αναφέρει προεκλογικά και βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας, με  μια συμφωνία αλλαγής του νομικού πλαισίου, εντός της Ε.Ε.
 
Υ.Γ. 1 Άλλαξε ο Μανολιός και  έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
 
Υ.Γ.2   Ο κ. Τσίπρας και μέρος της Κυβέρνησής του δεν έχουν καταλάβει ακόμα τίποτα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46