search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:11
MENU CLOSE

Φάνη Πάλλη-Πετραλιά: Ο Σαμαράς πρέπει να αποχωρήσει από την ηγεσία της ΝΔ

16.02.2015 12:52
Φάνη Πάλλη-Πετραλιά: Ο Σαμαράς πρέπει να αποχωρήσει από την ηγεσία της ΝΔ - Media

Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να διευκολύνει τις διαδικασίες και να οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία σε συνέδριο, τόνισε η πρώην υπουργός της ΝΔ, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να διευκολύνει τις διαδικασίες και να οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία σε συνέδριο, τόνισε η πρώην υπουργός της ΝΔ, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο Βήμα FM, τόνισε ότι το κόμμα της ΝΔ υπέστη βαριά ήττα στις εκλογές. «Έχασε διότι απεδείχθη ότι οι πολιτικές τις οποίες ακολούθησε, με αποκορύφωμα τον ΕΝΦΙΑ, δημιούργησαν κι έφεραν το αποτέλεσμα των εκλογών», είπε.
 
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας, η Φ. Πετραλιά τόνισε: «Θεωρώ ότι ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία. Θεωρώ ότι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να διευκολύνει και να ξεκινήσει εκείνος τις διαδικασίες, να πάμε σε ένα Συνέδριο».
 
Ερωτώμενη αν ο Α. Σαμαράς πρέπει να αποχωρήσει, απάντησε: «Βεβαίως. Θεωρώ ότι δεν έχει δώσει δείγματα κανένας, για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια, γιατί πάντα υπήρχαν οι λεγόμενοι δελφίνοι. Αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω ότι κάποιος έχει ένα προβάδισμα ως δελφίνος, κάποιος ή κάποια. Ο Καραμανλής είναι βέβαιο ότι δεν θέλει να παίξει ρόλο. Πρέπει να σας πω, ότι τον Καραμανλή τον συναντούμε πάρα πολύς κόσμος, πάρα πολύ καιρό. Η επαφή υπάρχει» ανέφερε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01