19/04/2019 22:33:00
2.11.2009

Ηρεμία στον Αγιο Παντελεήμονα...

Ηρεμία στον Αγιο Παντελεήμονα...  - Media

Ο Άγιος Παντελεήμονας για άλλη μια φορά ήταν στο επίκεντρο της διαμάχης μεταξύ ακροδεξιών στοιχειών και αντιρατσιστικών οργανώσεων. Αιτία αυτή τη φορά ήταν μια συναυλία που διοργανώθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στους μετανάστες. Στην αντισυγκέντρωση που επιχειρήθηκε από την λεγόμενη «επιτροπή κατοίκων» ήταν σύμφωνα με μαρτυρίες τρεις…και ο κούκος! Οι παριστάμενοι «κάτοικοι», επιχείρησαν να ματαιώσουν τη συναυλία αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν μια τρύπα στο νερό. Αυτό γιατί ο κόσμος που πήγε να παρακολουθήσει την εκδήλωση στην πλατεία, όπως λένε και οι διοργανωτές ξεπέρασε κάθε προσδοκία και εμπόδισε τις όποιες διαθέσεις των Χρυσαυγητών.

Προς στιγμήν πήγε να δημιουργηθεί ένταση, όταν ένας εξοργισμένος «κάτοικος», μέλος της επιτροπής προσπάθησε να εισβάλει στην παιδική χαρά της πλατείας, όπου όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο τμήμα....  Αυτή την φορά ήταν διαφορετική η στάση της Αστυνομίας και είναι επιτυχία το γεγονός ότι απετράπησαν επεισόδια, όπως συνήθως γινόταν στην περιοχή... Ηταν μια αντιρατσιστική...

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.