search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:53
MENU CLOSE

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

21.02.2015 16:42
Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού - Media

Νεκρός από πυρά αγνώστων, που του είχαν στήσει καρτέρι, έπεσε ο αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού, στην περιοχή Κουβέλα Στυλίδας.

 
Νεκρός από πυρά αγνώστων, που του είχαν στήσει καρτέρι, έπεσε ο αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού, στην περιοχή Κουβέλα Στυλίδας.
 
Ο 47χρονος αρχιφύλακας, γύριζε από κυνήγι στο σπίτι του, όταν δέχτηκε τα καταιγιστικά πυρά από ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συζύγου του, τον 47χρονο πλησίασε ένα volkswagen Passat, από το οποίο οι δράστες πυροβόλησαν εξ επαφής το θύμα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα του θύματος έχει μετατραπεί σε ''σουρωτήρι'' καθώς έχει δεχθεί πυρά στα παρμπρίζ όπως και σε όλες τις πόρτες.

Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Δομοκού κρατούνται γνωστά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως οι Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Δημήτρης Κουφοντίνας, Βασίλης Τζωρτζάτος, Χριστόδουλος Ξηρός, Νίκος Μαζιώτης, μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, καθώς και αρχινονοί και βαρυποινίτες.

Ο αρχιφύλακας είχε συνολικά έξι χρόνια στις φυλακές Δομοκού, ενώ νωρίτερα είχε περάσει και από τις φυλακές Κορυδαλλού.
 
Συνάδελφοι τον χαρακτηρίζουν άνθρωπο χαμηλών τόνων ο οποίος προσπαθούσε να έχει τυπικές έως κ καλές σχέσεις με τους όλους τους κρατούμενους , τόσο ποινικούς όσο και με αυτούς οι οποίοι κρατούνται στην πτέρυγα υψίστης ασφαλείας τύπου Γ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ο οποίος την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας του σοφρωνιστικού συμμετείχε στο υπουργικό συμβούλιο, ενημερώθηκε με γραπτό μήνυμα και αμέσως έφυγε για το υπουργείο δικαιοσύνης .
 
Στους δημοσιογράφους οι οποίοι τον περίμεναν στην είσοδο είπε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τα αιτία της στυγερής δολοφονίας και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 47χρονου αρχιφύλακα.

Σημειώνεται ότι το θύμα ήταν κουμπάρος με τον γνωστό συνδικαλιστή και νυν αρχιφύλακα της ψυχιατρικής πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, Αντώνη Αραβαντινό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:53