search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:45
MENU CLOSE

Στάθης Παπούλιας

26.09.2010 21:48
Στάθης Παπούλιας - Media

Υπάρχουν μερικά πρόσωπα στην τηλεόραση τα οποία, ενώ συμμετέχουν στον απόπατο της ελληνικής T.V., φιλοδοξούν να διαχωρίζονται από αυτόν λόγω… προτέρου εντίμου βίου

Με το δάχτυλο στον καθρέφτη
Υπάρχουν μερικά πρόσωπα στην τηλεόραση τα οποία, ενώ συμμετέχουν στον απόπατο της ελληνικής T.V., φιλοδοξούν να διαχωρίζονται από αυτόν λόγω… προτέρου εντίμου βίου. Χαρακτηριστική περίπτωση ο Στάθης Παπούλιας, πανελίστας στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» του Alter με παρουσιάστρια μία νεαρή κοπέλα ονόματι Σταματίνα Τσιμτσιλή. Λόγω σπουδών στην Αγγλία, διδακτορικού διπλώματος αλλά και ραδιοφωνικής παρουσίας του στη ροκ σκηνή (στον ιστορικό ΚΛΙΚ F.M. και κατόπιν στον ROCK F.M.), ο Στάθης Παπούλιας έχει την ψευδαίσθηση ότι απέχει από αυτό το οποίο σχολιάζει –μια Ρούλα, μια Άντζελα, έναν λαμπερό γάμο ή ένα περίφημο διαζύγιο– επειδή διαθέτει το ύφος «εμένα αυτά τα κουτσομπολιά δεν με αφορούν». Το χιούμορ, η πλάκα, ο χαβαλές είναι στοιχεία που σώζουν, όχι όμως εκείνον που έχει ανακατευτεί στην κατσαρόλα του χυλού τον οποίον κρίνει. Τα βίντεο με τα σκουπίδια της σόου μπιζ πέφτουν και ο πανελίστας  Παπούλιας τα σχολιάζει σκωπτικά, σαν η δική του ζωή να απέχει από εκείνη των θυμάτων της εκπομπής στην οποία συμπράττει και από την οποία αμείβεται. Οι πανελίστες των μεσημεριανάδικων είναι ταυτοχρόνως θύτες και θύματα της τηλε-ζούγκλας την οποία ελέγχουν. Οι πιο μορφωμένοι από αυτούς είναι και τα μεγαλύτερα θύματα, αγγίζοντας τα όρια του σαιξπηρικού δράματος. Ο Στάθης Παπούλιας δείχνει με το δάχτυλο απέναντι και γελάει, σαρκάζει, κοροϊδεύει. Αυτό που δεν έχει καταλάβει είναι ότι έχει εδώ και χρόνια στρέψει το δάχτυλο στον καθρέφτη του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:45