ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:31
MENU CLOSE

Ο Τσοχατζόπουλος και ο πάτος του βαρελιού

08.06.2010 06:06

Ποιος ξέρει, ίσως η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να έχει ειδικούς λόγους να συμπεριφέρεται με το…γάντι στον Άκη Τσοχατζόπουλο! Πριν από χρόνια ο Γιώργος  δεν χρειάστηκε παρά δυο ώρες για να διαγράψει από  την κοινοβουλευτική ομάδα μια ντουζίνα βουλευτές επειδή είχαν υπογράψει -οι περισσότεροι χωρίς να έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται- μια τροπολογία για το Πόρτο Καρράς, χωρίς να κάνει ούτε για τα μάτια τον απαραίτητο έλεγχο.

Πριν από χρόνια ο Γιώργος  δεν χρειάστηκε παρά δυο ώρες για να διαγράψει από  την κοινοβουλευτική ομάδα μια ντουζίνα βουλευτές επειδή είχαν υπογράψει -οι περισσότεροι χωρίς να έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται- μια τροπολογία για το Πόρτο Καρράς, χωρίς να κάνει ούτε για τα μάτια τον απαραίτητο έλεγχο.

Τώρα, ενώ ο Άκης απέκτησε μια …ντουζίνα σπίτια χωρίς να μπορούν να δικαιολογηθούν επαρκώς από τον βουλευτικό μισθό του, αρκέστηκαν σε πρώτη φάση στην αναστολή της κομματικής ιδιότητας!

Όμως, ο Άκης-ο οποίος είχε ιστορική διαδρομή- δεν έχει πάρει αναστολή αλλά οριστικό διαζύγιο εδώ και πολύ καιρό. Μόνο η επιτροπή δεοντολογίας δεν το έχει καταλάβει ακόμα.

Έτσι που το πάνε δεν θα καταλάβουν ούτε ότι στο τέλος του βαρελιού είναι ο πάτος!

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:30
Exit mobile version