search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.11.2025 03:40
MENU CLOSE

Μαζεύουν οφειλές για το ΤΑΙΠΕΔ

17.01.2013 22:00

Γύρω στα 7 δισ. είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Αγροτική και, όπως μαθαίνουμε, ο εκκαθαριστής που τοποθετήθηκε, το έχει πάρει πολύ ζεστά.

Γύρω στα 7 δισ. είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Αγροτική και, όπως μαθαίνουμε, ο εκκαθαριστής που τοποθετήθηκε, το έχει πάρει πολύ ζεστά. Τόσο ζεστά που οι άνθρωποί του έχουν πέσει με τα μούτρα στα τηλέφωνα και απειλούνε ευθέως τον κοσμάκη να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Το πού θα πάνε τα χρήματα που θα εισπράξουν, δεν θέλει ρώτημα. Στο διαβόητο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.11.2025 03:40