search
ΤΡΙΤΗ 07.10.2025 23:25
MENU CLOSE

Κακλαμάνης: «Είμαι λαϊκός δεξιός – Θα κατέβω για Δήμαρχος Αθηναίων»

14.02.2014 10:43
«Στουρνάρας του Δήμου ο Καμίνης» (Video) - Media

«Θα φτάσω μέχρι το τέλος όπως έκανα και όταν ήμουν υποψήφιος για την γραμματεία του κόμματος» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, επαναλαμβάνοντας ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

 
«Θα φτάσω μέχρι το τέλος όπως έκανα και όταν ήμουν υποψήφιος για την γραμματεία του κόμματος» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, επαναλαμβάνοντας ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

«Είμαι λαϊκός δεξιός και πιστός στην ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ του 1974» πρόσθεσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ενώ σε σχέση με το ψηφοδέλτιο που θα καταρτίσει ανέφερε ότι θα είναι «πολυμορφικό» με ονόματα και απο το ΠΑΣΟΚ και από την Αριστερά.

Για την επιλογή του πρωθυπουργού να επιλέξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο για επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση που είχε με τον Σαμαρά για να συζητήσουν το θέμα ν «δεν πήρα πειστική απάντηση μη πω ότι δεν έχω πάρει καμία απάντηση από τον Σαμαρά για το λόγο που δεν προκρίνεται η υποψηφιότητά μου».

Τέλος σχετικά με αν τον απασχολεί το ενδεχόμενο να ευνοηθεί ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, απάντησε ότι υπάρχει από πλευράς του προβληματισμός, «αλλά αυτό θα έπρεπε να απασχολεί και αυτούς που πήραν αυτές τις αποφάσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.10.2025 23:23