search
ΣΑΒΒΑΤΟ 06.12.2025 19:43
MENU CLOSE

Έσκισαν το κοράνι και πέταξαν «τρικάκια» της Χ.Α σε Μουσουλμανικό Νεκροταφείο (Video)

24.02.2014 08:42
Έσκισαν το κοράνι και πέταξαν «τρικάκια» της Χ.Α σε Μουσουλμανικό Νεκροταφείο (Video) - Media

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα στη Ρόδο καθώς άγνωστοι μπήκαν στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της περιοχής, έσκισαν το κοράνι και πέταξαν «τρικάκια» της Χρυσής Αυγής.

 
Αναστάτωση επικράτησε σήμερα στη Ρόδο καθώς άγνωστοι μπήκαν στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της περιοχής, έσκισαν το κοράνι και πέταξαν «τρικάκια» της Χρυσής Αυγής.

Όπως κατήγγειλε μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο πρώην πρόεδρος των μουσουλμάνων της Ρόδου, Μουσταφά Σιέχ, το θέαμα που αντίκρισαν σήμερα το πρωί δεκάδες μουσουλμάνοι που πήγαν στο νεκροταφείο τους στη Ρόδο ήταν ανατριχιαστικό για τους ίδιους και την θρησκεία τους. 

Σύμφωνα με τον ίδιο ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου καθώς και εκπρόσωποι της Μουσουλμανικής κοινότητας Ρόδου που έσπευσαν επιτόπου. 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με το περιστατικό, ότι το μουσουλμανικό νεκροταφείο αποτελεί για τους ίδιους πολιτιστική κληρονομία και ότι υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτές του κόμματος οι οποίοι αν και είναι Έλληνες δηλώνουν μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.

(Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι από το rodiaki.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.12.2025 19:40