ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:11
MENU CLOSE

Δεν ησυχάζει το Εθνικό

14.03.2014 22:00

Εν μέσω νέων κλυδωνισμών βρίσκεται (και πάλι) το Εθνικό Θέατρο. Αιτία; Μία παράσταση και το πότε θα ρίξει την αυλαία της.

Στο μεταξύ ο Βασίλης Βαφέας έκανε γνωστές τις προθέσεις του να προχωρήσει σε αγωγή κατά του Εθνικού. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μέσω δικηγόρων, ενώ απέρριψε πρόταση να αποζημιωθεί για τη δουλειά που ανέλαβε (σ.σ.: αντικαταστάθηκε στη σκηνοθεσία της «Πρόβας Νυφικού» από τον Σωτήρη Χατζάκη) με 10.000 ευρώ. Η αγωγή του δεν έχει φτάσει ακόμη στα γραφεία του Εθνικού Θεάτρου, ωστόσο διευκρινίζεται πως «δεν χαρίζουμε την παράσταση. Θα προασπίσουμε τα δικαιώματα του Εθνικού. Από τη δουλειά του κ. Βαφέα δεν έχει διατηρηθεί ούτε μισή σκηνή, η παράσταση έχει ξαναστηθεί εκ νέου και φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του κ. Χατζάκη 100%. Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί, όλος ο θίασος», μας διευκρίνισε ο αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού  κ. Κούφαλης.

Την περασμένη Δευτέρα έγινε η απονομή των Βραβείων Χορν, όπου αναδείχτηκε νικητής ο Γιώργος Χρυσοστόμου (για την ερμηνεία του στο εξαιρετικό περσινό «Μίστερο Μπούφο») στη φετινή, 14η διοργάνωση.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42
Exit mobile version