search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.09.2025 18:48
MENU CLOSE

Μώραλης για δήμαρχος – Μαρινάκης και Κόκκαλης για δημοτικοί σύμβουλοι

07.04.2014 14:21
Μώραλης για δήμαρχος – Μαρινάκης και Κόκκαλης για δημοτικοί σύμβουλοι - Media

Στα κόκκινα θα «ντυθεί», όπως όλα δείχνουν, η προεκλογική μάχη στο μεγάλο λιμάνι, καθώς Γιάννης Μώραλης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Πέτρος Κόκκαλης ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να κατακτήσουν τον Δήμο Πειραιά.

 
Στα κόκκινα θα «ντυθεί», όπως όλα δείχνουν, η προεκλογική μάχη στο μεγάλο λιμάνι, καθώς Γιάννης Μώραλης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Πέτρος Κόκκαλης ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να κατακτήσουν τον Δήμο Πειραιά.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, θα είναι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ενώ και ο Πέτρος Κόκκαλης αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα ακολουθώντας το παράδειγμα του προέδρου του Ολυμπιακού.

Σε ανύποπτο χρόνο ο Γίαννης Μώραλης είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να μην ανανεώσει τη θητεία του στην προεδρία του συνεταιρισμού.

«Ο Πειραιάς πρωταγωνίστησε στη ζωή μου. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εργάστηκα και εργάζομαι στον Πειραιά και μέσα από την 20έτη διαδρομή μου στον Ολυμπιακό γνώρισα την πόλη, τις γειτονιές, τους ανθρώπους αλλά και τα προβλήματα τους» αναφέρει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με την πλειοψηφία των Πειραιωτών αλλά και με σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας. Γι αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Πειραιά. Με αγάπη και πάθος, με σχέδιο και γνώση όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε τον Πειραιά της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους» τονίζει ο κ. Μώραλης και καλεί «όλους και όλες να βαδίσουν μαζί ενώνοντας δυνάμεις».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε τα εξής:

«Η υποψηφιότητα του ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ αποτελεί μια επιλογή ΝΙΚΗΣ . Εμπιστεύομαι το ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά. Μοιραζόμαστε την ίδια ΑΓΑΠΗ και το ίδιο ΠΑΘΟΣ για την πόλη μας. Ο Πειραιάς πρέπει να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για ΟΛΟΥΣ. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Βαγγέλης Μαρινάκης».

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.09.2025 18:47