ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 02:49
MENU CLOSE

Υπάλληλοι της Βουλής καταθέτουν για το βίντεο Μπαλτάκου - Κασιδιάρη

11.04.2014 05:40

 Καταθέσεις τριών υπαλλήλων της Βουλής θα λάβει σήμερα η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα, που ερευνά την υπόθεση του βίντεο με τον τέως γγ της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, που κατέγραψε και δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Να σημειωθεί ότι αντικείμενο της έρευνας της κ. Νταγιάντα είναι αν έχει διαπραχθεί εκ μέρους του H. Κασιδιάρη το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.
 
Η εισαγγελέας αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει αν και με ποια ιδιότητα θα καλέσει ενώπιον της τον βουλευτή.
 
Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, είτε δηλαδή για την απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του, είτε για την κλήση του σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος για την διάπραξη αδικήματος, θα πρέπει να ζητηθεί από τη Βουλή η άρση της ασυλίας του.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 01:16
Exit mobile version