ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Ροδακινόπιτα

01.09.2014 21:00

Αυτήν την εποχή που τα ροδάκινα είναι σε αφθονία, εκμεταλλευτείτε το φτιάχνοντας μία πανεύκολη σπιτική ροδακινόπιτα.

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε ελαφρά σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη , ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί.

Σε ένα ταψί ρίχνουμε το μίγμα βουτύρου- ζάχαρης και στρώνουμε τον πάτο με τα ροδάκινα. Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα  τα αυγά με τη λευκή ζάχαρη και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Φτιάχνουμε μια υγρή ζύμη με την οποία περιχύνουμε τα ροδάκινα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Βγάζουμε από το φούρνο, περιμένουμε λίγο να κρυώσει και αναποδογυρίζουμε την πίτα σε πιατέλα.

Μπορείτε να τη συνοδεύσετε με παγωτό καϊμάκι. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:32
Exit mobile version