Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μια μεταγραφή με πολιτικές προεκτάσεις ολοκληρώθηκε στα Κατεχόμενα της Κύπρου.
Μια μεταγραφή με πολιτικές προεκτάσεις ολοκληρώθηκε στα Κατεχόμενα της Κύπρου. Ο Δημήτρης Βασιλείου έγινε ο πρώτος Ελληνοκύπριος που θα αγωνίζεται στο ψευδοκράτος με αυτή τη μεταγραφή… βόμβα να προκαλεί πολλές (αρνητικές) αντιδράσεις στην κυπριακή κοινότητα.
Ο 35χρονος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο του και η είδηση αυτή προβάλλεται συνεχώς από τα τουρκοκυπριακά μέσα. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Αμίρ Αλι Οζτούρτς, παρουσιάζει τον Βασιλείου ως «πρεσβευτή των καλών σχέσεων των δύο κοινοτήτων».
Η υπογραφή του συμβολαίου έγινε στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με τον πρόεδρο Χασάν Σέρτογλου της να τον υποδέχεται και να του εύχεται καλή επιτυχία.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.