search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 15:12
MENU CLOSE

Συνελήφθη 59χρονος με χρέη στο Δημόσιο… 70 εκατ. ευρώ!

01.11.2014 15:23
Συνελήφθη 59χρονος με χρέη στο Δημόσιο… 70 εκατ. ευρώ! - Media

Για χρέη-μαμούθ προς το Δημόσιο συνελήφθη 59χρονος το πρωί του Σαββάτου στην Αθήνα, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛΑΣ.

Για χρέη-μαμούθ προς το Δημόσιο συνελήφθη 59χρονος το πρωί του Σαββάτου στην Αθήνα, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛΑΣ.
 
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς είναι διευθύνων σύμβουλος εταιρείας που δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες διαμεταφοράς εμπορευμάτων και σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους… 70.381.377,52 ευρώ!
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε την ίδια ημέρα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 15:12