Έβαλαν τον «εγκέφαλο» της 11ης Σεπτεμβρίου να διαφημίζει… αποτριχωτικά!
05.11.2014
11:54
Την… ατυχέστερη έμπνευση στην ιστορία της διαφήμισης είχαν μάλλον οι εμπνευστές διαφημιστικού για αποτριχωτική κρέμα, στην οποία «πρωταγωνιστεί» ο κρατούμενος στο Γκουαντάναμο που θεωρείται ως ο «εγκέφαλος» της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους.
«Δεν γνωρίζαμε ότι ήταν τρομοκράτης. Αυτή η φωτογραφία είναι δημοφιλής στις αναζητήσεις στο διαδίκτυο στην Τουρκία. Αυτός ο τύπος είναι τόσο τριχωτός, που σκεφτήκαμε ότι το σώμα του ταίριαζε απόλυτα στη διαφήμισή μας» δήλωσε ο Μεχμέτ Καν Γιλντίζ, εκπρόσωπος της εταιρείας καλλυντικών, στην Hurriyet.
Η ιστορία ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα την 1η Νοεμβρίου από την αμερικανική ιστοσελίδα ειδήσεων Vox που αναγνώρισε το πρόσωπο του τρομοκράτη στην διαφήμιση.