search
ΤΡΙΤΗ 07.04.2026 06:18
MENU CLOSE

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι

04.12.2014 06:50
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες - Ο καιρός της Κυριακής - Media

Περιορίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις και ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η θερμοκρασία στις νότιες περιοχές της χώρας με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

 
Περιορίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις και ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η θερμοκρασία στις νότιες περιοχές της χώρας με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
 
Αττική
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και γρήγορη βελτίωση.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
 
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τις πρωινές ώρες ισχυρές στα ανατολικά του νομού. Μετά από το μεσημέρι βαθμιαία βελτίωση.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
 
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες τις πρώτες πρωινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική). Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Ανατολικοί, βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα στα νότια τις πρώτες πρωινές ώρες ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση.
Ανεμοι: Νότιοι, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμκοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Τις πρωινές ώρες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες τις πρώτες πρωινές ώρες  πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση.
Ανεμοι: Νότιοι, νοτιοανατολικοί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
 
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά κατά τόπους, αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.
Ανεμοι: Νότιοι, νοτιοανατολικοί, 6 με 7 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
Θερμοκραια: Από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.04.2026 05:17