«Για ούζο» η συνάντηση Βαρουφάκη - Ομπάμα: Δημοσιογράφος της WSJ ειρωνεύεται τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ
15.04.2015
07:51
Μπαράζ ειρωνικών σχολίων για τη συνάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με τον Μπάρακ Ομπάμα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter δημοσιογράφος της Wall Street Journal.
Ο λόγος για τον Ian Talley, ο οποίος έγραψε: «Ελληνική πρεσβεία: Ο Βαρουφάκης ίσως πει ‘’γεια’’ στον Ομπάμα στην αίθουσα υποδοχής του Λευκού Οίκου για να γιορτάσει την ελληνική ανεξαρτησία, αλλά δεν υπάρχει πλάνο για συζητήσεις σε οικονομικά θέματα».
Greek embassy: Varoufakis may say 'Hi' to Obama at a White House reception celebrating Greek independence, but no plans for finance talks.
— Ian Talley (@IanTalley) April 14, 2015
Συνέχισε «τιτιβίζοντας»:
«Ελληνική πρεσβεία: Αντιθέτως, ο Βαρουφάκης ίσως συζητήσει οικονομικά θέματα με τον αμερικανό ομόλογό του, Λιου, την Παρασκευή»
Greek embassy: Instead, Varoufakis will discuss financing with US Treasury Secretary Lew Friday.
— Ian Talley (@IanTalley) April 14, 2015
Κατέληξε με ένα βιτριολικό σχόλιο:
«Για να συνοψίσουμε: Ούζο στον Λευκό Οίκο, αλλά συζητήσεις για τη δραχμή με τον αρμόδιο υπουργό».
To sum: Ouzo at the WH, but drachma talks with Treasury.
— Ian Talley (@IanTalley) April 14, 2015