ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:32
MENU CLOSE

Άμεση επέμβαση της αστυνομίας στην Πρυτανεία θέλει ο Φορτσάκης

16.04.2015 16:46

Την άμεση επέμβαση της αστυνομίας για τον τερματισμό της κατάληψης στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ ζήτησε εκ νέου ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θ. Φορτσάκης.

Μιλώντας χθες στο Evening Report στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Πανούσης ευθύνεται βαρύτατα γιατί δεν επιτελεί τα καθήκοντά του επικαλούμενος τη διαφωνία του με τον κ. Βούτση», ανέφερε.

Όπως είπε, λυπάται πολύ γιατί ο κ. Πανούσης είναι πολύ καλός πανεπιστημιακός δάσκαλος και είναι κρίμα που τα υπουργικά του καθήκοντα τον οδηγούν να καταστρέφει το Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσε ότι φταίει και ο κ. Τσίπρας καθώς ως πρωθυπουργός έχει υποχρέωση από το Σύνταγμα να επιλύει τις διαφωνίες των υπουργών του. Εάν υπάρχει διαφωνία Βούτση – Πανούση να έρθει ο πρωθυπουργός να δώσει τη γραμμή και να πει τι πρέπει να γίνει. Υπάρχει διπλή ευθύνη και σημαντική.

Πρόσθεσε ότι θεωρεί εντελώς απαραίτητο και άμεσο να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας. Η μορφή της είναι θέμα που θα κρίνει η αστυνομία. Διευκρίνισε ότι δεν εννοεί ότι πρέπει να μπει μέσα η αστυνομία με δακρυγόνα και να γίνει μάχη. Να σκεφτεί η αστυνομία πολύ καλά τον τρόπο που θα ενεργήσει αλλά πρέπει οπωσδήποτε να ενεργήσει, ενώ επανέφερε την πρότασή του να κοπεί το ηλεκτρικό, το νερό και το wifi.

Η πρυτανική αρχή, σήμερα, σημείωσε έχει μια ευθύνη στο μέτρο που δεν ενήργησε αμέσως.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:30
Exit mobile version