search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:30
MENU CLOSE

Η Τουρκία θα στηρίξει τον Ρούτε για την θέση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ

29.04.2024 14:21
rutte2012_new

Η Τουρκία έχει αποφασίσει ότι θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του ολλανδού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε ως επόμενου γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, μετέδωσε σήμερα το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP επικαλούμενο νατοϊκούς διπλωμάτες.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Reuters, τούρκος αξιωματούχος, ο οποίος δεν κατονομάζεται, επιβεβαίωσε στους συμμάχους του ΝΑΤΟ ότι η Άγκυρα θα υποστηρίξει τον Ρούτε για το αξίωμα του γενικού γραμματέα της συμμαχίας.

Η Τουρκία ήταν η μία από τέσσερις χώρες οι οποίες δεν έχουν εκφράσει ακόμα επίσημα την υποστήριξή τους προς τον Ρούτε ως διάδοχο του Γενς Στόλτενμπεργκ. Άλλοι σύμμαχοι, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία, έχουν ήδη ανακοινώσει ότι υποστηρίζουν τον Ρούτε.

Διαβάστε επίσης:

Η περιπέτεια της Γκαλεάνα: Η γάτα που ταξίδεψε πάνω από 1.000 χλμ. μέσα σε ένα… πακέτο της Amazon (photos/videos)

Ισπανία: Δεν παραιτείται από πρωθυπουργός ο Σάντσεθ – Τι ανακοίνωσε στο διάγγελμά του (video)

Ντόναλντ Τραμπ: Οι βαλκανικές μπίζνες του τέως προέδρου των ΗΠΑ – Οι αμφιλεγόμενες επενδύσεις που προκαλούν αντιδράσεις (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:29