search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:34
MENU CLOSE

Δολοφονία στο Μαρούσι: «Έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης, θέμα χρόνου η σύλληψη» (video)

29.04.2024 09:58
MAROUSI_DOLOFONIA294

Ως «θέμα χρόνου» παρουσίασε το ζήτημα της σύλληψης του δράστη της δολοφονίας του 23χρονου έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, έπειτα από συμπλοκή που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου ο Κώστας Τσουμάνης, πρόεδρος αστυνομικών Υπαλλήλων ΒΑ Αττικής, λέγοντας ότι «έχει ταυτοποιηθεί».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Κώστας Τσουμάνης δήλωσε ότι από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού η αστυνομία είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη ενώ πρόσθεσε ότι στο νοσοκομείο φυλάσσεται τραυματισμένος και ένας φίλος του δράστη.

«Θα παρθούν οι σχετικές καταθέσεις για να ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει, εκτός από τις κάμερες. Πρόκειται για ένα γεγονός, όπως είπατε, σε ένα πολυσύχναστο σημείο» δήλωσε ο κ. Τσουμάνης σχολιάζοντας ότι η αιματηρή συμπλοκή ξεκίνησε από ασήμαντη αφορμή.

Αναφερόμενος στον 23χρονο που έχασε τη ζωή του από μαχαιριά που δέχτηκε στο λαιμό και όπως αποδεικνύεται είχε προσπαθήσει να πυροβολήσει τον δράστη δήλωσε ότι «είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, όχι για τόσο σοβαρά αδικήματα».

Όπως είπε, «πρέπει να δούμε το όπλο που βρέθηκε αν ήταν του θύματος, αν ήταν παράνομο, αν το έφερε νόμιμα». Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών προβληματισμό προκαλεί το πόσο εύκολα μπορεί να βγει ένα όπλο.

Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, εάν γίνει τυχαίος έλεγχος σε θαμώνες θα εκπλαγεί από τα ευρήματα.

«Η βαριά εγκληματικότητα τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί. Κάθε μέρα μιλάμε για δολοφονίες» επισήμανε προσθέτοντας ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση η αιματηρή συμπλοκή έγινε για ασήμαντη αφορμή.

«Μια παρεξήγηση, σε συνδυασμό με το ποτό κατέληξε σε αυτήν την τραγωδία» συμπλήρωσε ο κ. Τσουμάνης προσθέτοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχει πια πρόβλημα εγκληματικότητας. «Η εγκληματικότητα έχει ανέβει και έχει κατέβει το ηλικιακό όριο των δραστών», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Μάτι: Έξι οι ένοχοι σύμφωνα με το δικαστήριο, σφοδρές αντιδράσεις στο ακροατήριο

Πρωτομαγιά: Οι συγκεντρώσεις των συνδικάτων – Πώς θα κινηθοιύν τα ΜΜΜ

Εύβοια: Τέσσερις τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:33