ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 23:27
MENU CLOSE

Καρέ-καρέ η αστυνομική επέμβαση στην Πρυτανεία-15 συλλήψεις (Photos-Video)

17.04.2015 06:49

Με την επέμβαση της αστυνομίας έληξε η κατάληψη στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, από αντιεξουσιαστές έπειτα από 19 μέρες.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας, εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του κτιρίου καθώς παρότι προσπάθησαν να ανοίξουν την κεντρική πόρτα, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, παρότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από τους καταληψίες.

Η επιχείρηση έληξε λίγο πριν τις 7:30 το πρωί, με την προσαγωγή των καταληψιών που βρίσκονταν στο κτίριο. Στην επιχείρηση συμμετείχαν και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Την ικανοποίησή του, για την απόφαση της κυβέρνησης για εκκένωση της Πρυτανείας, εξέφρασε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 23:22
Exit mobile version