«Μόνο η Ελλάδα στην ΕΕ»: Η εκδήλωση που τρολάρει τη συγκέντρωση «μένουμε Ευρώπη»
18.06.2015
15:27
Η συγκέντρωση «μένουμε Ευρώπη» με αίτημα την άμεση σύναψη συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα και στην οποίαν καλούν μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχει δώσει τροφή για… τρολάρισμα στο ίντερνετ.
Στηρίζω την πρωτοβουλία "Μένουμε Ευρώπη". Αύριο, Πέμπτη στις 19:30, όλοι στο Σύνταγμα! #MenoumeEvropi #symfonia pic.twitter.com/ghD1Xn1aIn
— Κυριάκος Μητσοτάκης (@kmitsotakis) June 17, 2015
Μου λένε για την σημερινή συγκέντρωση στις 19:30 στο Σύνταγμα: "Μένουμε Ευρώπη": "να πάρει θα βρέχει" απαντώ: "εγώ και με τσουνάμι θα πάω"..
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 18, 2015
Έτσι λοιπόν στο Facebook δημιουργήθηκε η εκδήλωση «μόνο η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Στην περιγραφή της εκδήλωσης αναφέρεται:
«Διαδηλώνουμε για την παραμονή μόνο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την αποχώρηση όλων των υπόλοιπων κρατών μελών. Η Ευρώπη είναι Ελληνική! Η Ευρώπη έξω από την Ευρώπη και η Ελλάδα μέσα.
Σύνταγμα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, 7:30 το απόγευμα. Ένωσε την φωνή σου μαζί μας! Θα φοράμε όλοι μπλε και κατόπιν συνεννόησης μόνο μια/ένας θα φοράει κίτρινα, η/ο πιο ψηλή/ος (θα πραγματοποιηθεί καταμέτρηση ύψους όλων των συμμετεχόντων δυο ώρες πριν την ώρα έναρξης στο συντριβάνι).
Η ισχύς εν τη απομονώσει!».
Ήδη έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση περισσότεροι από 5,5 χιλιάδες άτομα!