ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:33
MENU CLOSE

Ο Μπον Τζόβι γίνεται σάουντρακ των Ρεπουμπλικανών (Photos)

01.07.2015 12:16

Μπορεί ο ίδιος να δήλωσε ανοιχτά την υποστήριξη του στην Χίλαρι Κλίντον για πρόεδρο της Αμερικής, αλλά τα τραγούδια του έχουν … άλλη γνώμη. 

Μπορεί ο ίδιος να δήλωσε ανοιχτά την υποστήριξη του στην Χίλαρι Κλίντον για πρόεδρο της Αμερικής, αλλά τα τραγούδια του έχουν … άλλη γνώμη. Μεγάλες του επιτυχίες ακούστηκαν στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας για την προεδρεία του Ρεπουμπλικανού Κρις Κρίστι. Ο μέχρι τώρα κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, επέλεξε χιτ όπως «Because we can», «It’ my life», «We weren’t born to follow», «Who says you can’t go home» του διάσημου καλλιτέχνη.

Ο Τζον Μπον Τζόβι, παρότι ο ίδιος είναι ένθερμος υποστηρικτής των Δημοκρατικών, υποστηρίζει ότι η μουσική είναι ελεύθερη. Είπε στο μουσικό περιοδικό «Billboard»: «οι φιλίες μου δεν έχουν να κάνουν με την πολιτική. Φυσικά και του έδωσα την άδεια να χρησιμοποιήσει τα τραγούδια».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρις Κρίστι «επιστρατεύει» τις μουσικές διάσημου συντοπίτη του. Το 2009 είχε ζητήσει στον Μπρους Σπρίνγκστιν να κάνει συναυλία σε πολιτική του εκδήλωση, αλλά αυτός, δηλωμένος Δημοκρατικός, αρνήθηκε. Έτσι, ο Κρίστι έφερε μια μπάντα που έπαιζε τις επιτυχίες του Σπρίνγκστιν.

Μπον Τζόβι και Κρις Κρίστι

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06
Exit mobile version