search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:27
MENU CLOSE

Αγγελική Ηλιάδη: «Σκεφτόμουν χρόνια να κατέβω στις εκλογές – Δέχτηκα με χαρά την πρόταση από το ΛΑΟΣ» (Video)

24.04.2024 09:22
aggeliki-iliadi-new

Για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές με το ΛΑΟΣ μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, αποκαλύπτοντας ότι εδώ και χρόνια σκεφτόταν να πολιτευτεί.

Δηλώνοντας χαρούμενη για την πρόταση που της έγινε, η τραγουδίστρια εξέφρασε την ανάγκη να ακουστούν και άλλες φωνές εκτός των πολιτικών προσώπων αυτής της χώρας.

«Εδώ και πολλά χρόνια σκέφτομαι να κατέβω στις εκλογές. Μου έγινε τώρα η πρόταση από το ΛΑΟΣ και το δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά. Εγώ είμαι μια Ελληνίδα πολίτης και σαν Ελληνίδα πολίτης συμμετέχω, γιατί νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να ακουστεί περισσότερο η φωνή μας» είπε και πρόσθεσε:

«Και όχι μόνο η φωνή των πολιτικών προσώπων αυτής της χώρας. Νομίζω ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό εμείς που ζούμε σε αυτή τη χώρα, που βιώνουμε όσα βιώνουμε, να βγούμε μπροστά και να ακουστεί η φωνή μας».

Ερωτηθείσα για την τοποθέτηση του Ηλία Μαμαλάκη για την υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου την οποία ο ίδιος θεωρεί λαθεμένη λόγω ηλικίας, η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε: «Ήταν άκομψο αυτό που είπε ο κύριος Μαμαλάκης».

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστική ρατσιστική επίθεση κατά διανομέα στον Άγιο Δημήτριο (Video, σκληρες εικόνες)

Θύμα διάρρηξης ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόζα – «Άνοιξαν» το σπίτι του στην Κηφισιά

Τζόκερ: Στην Κύπρο το «χρυσό» δελτίο των 5,4 εκατ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:26